Audi MMI   MMI-componenten   Mobiele-telefoonvoorbereiding  Ingebruikname
Geldt voor wagens: met mobiele-telefoonvoorbereiding
De Bluetooth-technologie dient als draadloze verbinding van een mobiele telefoon met de MMI van de wagen.
Voorwaarde: de beschikbare mobiele telefoons worden op het MMI-scherm weergegeven Link.
Draai-/drukknop op een mobiele telefoon draaien en indrukken.
Om de mobiele telefoon in te leren, de draai-/drukknop op Handsfree draaien en indrukken. Op het MMI-scherm wordt een 4-cijferige pincode weergegeven.
Ja kiezen om de weergegeven 4-cijferige pincode in te geven. Deze pincode bij stilstaande wagen in de mobiele telefoon ingeven. De ingavetijd is beperkt tot ongeveer 30 seconden, of
Nee kiezen om een willekeurige 4 tot 16-cijferige pincode in te geven. In het letter-/cijferscherm Link een willekeurige 4 tot 16-cijferige pincode ingeven. Deze pincode vervolgens bij stilstaande wagen ook in de mobiele telefoon ingeven. De ingavetijd is beperkt tot ongeveer 30 seconden.
Nadat u hierom wordt gevraagd, het inleren ook op de mobiele telefoon bevestigen. Bij succesvol inleren wordt het mobiele-telefoonsymbool -1- Afb.1 in de statusregel van het MMI-scherm weergegeven.
Aanwijzing
  • De autotelefoon is geconstrueerd voor gebruik in GSM-netwerken. Simkaarten voor UMTS-netwerken kunnen onder bepaalde omstandigheden slechts beperkt gebruikt worden.
  • Bij het gebruik van mobiele zendapparatuur in de wagen kunnen normaliter elektromagnetische velden ontstaan. Controleer daarom altijd, of een achteraf ingebouwde antenne op deskundige wijze gemonteerd is.